NÍNÓ

Újabb rejtélyes eltűnésre derült fény a meggyilkolt Vivien falujában!

Az álmos kis Pest megyei falu életében március elején Vivien eltûnése már a harmadik eset volt. Legelőször egy 56 éves férfinek veszett nyoma.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Éppen a március 5-én eltűnt, majd holtan talált Vivien temetésének napján derült ki, hogy holtan került elő az a férfi is, aki még január 5-én tűnt el.

A 40 éves fiatalember holttestére egy kutyasétáltató akadt rá szombaton, és bár idegenkezűségre utaló nyomot nem talált a rendőrség, a szóbeszéd azonnal szárnyra kapott.

Kiderült azonban, hogy nemcsak ez a két rejtélyes ügy borzolja a kakucsiak kedélyét. Tibor eltűnése ugyanis nem az első eset volt, hanem már a második: 2014 februárjában egy 56 éves kakucsi férfinak, Tóth Istvánnak veszett nyoma, mondhatni nyomtalanul.

"Már két éve keressük édesapámat!" - jelenti ki egy magas, sportos férfi, ifjabb Tóth István. Kakucs egyik legszebb utcájában él családjával, rendezett körülmények között. 2014. február 6-án a három házzal odébb dolgozó édesapja egyszerűen nem tért haza, és azóta sem tudják, hol lehet.

"Teljesen rejtélyes, az iratai és a pénztárcája is itthon maradtak. Kerestük már mindenhol, de semmi. Elképzelésem sincs. Édesanyámat behívják néha a rendőrségre, amikor találnak egy-egy holttestet, például a Dunában, és meg kell néznie, hogy édesapám az vagy sem" - mondja a férfi, majd a földre szegezve a tekintetét hozzáteszi: néha úgy gondolja, már az is jobb lenne, ha előkerülne édesapja holtteste.

"Nem szeretném azt gondolni, hogy meghalt, de így egyszerűen képtelenség lezárni ezt a dolgot, sokkal jobb lenne tudni" - mondja a férfi, akinek nincs magyarázata édesapja eltűnésére. Azt azonban leszögezi, hogy bár valóban rengeteg a rejtélyes ügy Kakucson, szerinte ezek nincsenek összefüggésben egymással, apjának pedig sosem volt köze a Vivien meggyilkolásával vádolt Bálinthoz, vagy a fiú családjához.

A többi falubeli hasonlóképpen gondolkodik: bár összefüggést nem látnak, a három eset azért kellőképpen izgalomban tartja őket. "Hihetetlen, nem? Én azért azt mondom, furcsa ez a dolog" - simítja végig az egyik fiatal nő libabőrös karját. "Mindenki erről beszél, főleg amióta előkerült Tibor holtteste is. Én azt hiszem, jó lenne, ha már nem történne több baj itt, Kakucson!"

 

címkék:
És ezeket olvastad már?