NÍNÓ

Újabb megrázó részletek a Budapestről eltűnt Vivien gyilkosságáról

Több napi keresés után a 20 éves lány holttestét csütörtökön találták meg a hatóságok Dabas külterületén, el is kapták a feltételezett elkövetőt, aki Vivien közeli barátja volt.

A rendőrség, a család és a barátok is nagy erőkkel keresték azt a fiatal lányt, aki még március 5-én tűnt el a budapesti Liget Klubból. A 20 éves Vivien holttestét csütörtök hajnalban találták meg Dabas külterületén, a feltételezett gyilkos vezette a tetthelyre a hatóságokat.

A %% megtudta, hogy Vivien általános iskolai osztálytársát, barátját gyanúsítják a rendőrök, aki egy maratoni kihallgatás után vallotta be kegyetlen tettét. Később kiderült, hogy bár a fiúnak 2 éve barátnője van, mégis szerelmes üzenetekkel bombázta Vivient, aki ezt rendszeresen hárította, ám

a végzetes hajnalon a 20 éves fiú gyilkos karjaiból már nem tudott szabadulni.

Információk szerint az agresszív fiatal lefogta Vivient, majd megpróbálta megerőszakolni, ám a lánynak sikerült ellenállnia. A feldühödött fiú, miután mégsem tudta kiélni vágyait, megfojtotta a lányt, majd kocsijával Dabasra hajtott, ahol elrejtette a holttestet.

A lány édesanyja a Velvetnek azt mondta, mivel Vivien gyerekkora óta ismerte a fiút, sokszor ő fuvarozta haza, amikor késő estig szórakozott.

Mindig arra kértem, ha beszáll Bálint kocsijába, írjon egy üzenetet. Most nem írt...

– nyilatkozta az édesanya, akihez csütörtök reggel fél 9-kor csengettek be a tragikus hírrel.

A %% megkereste a gyilkossággal gyanúsított fiú egyik barátját, aki portálunknak azt mondta: az utóbbi időben nem nagyon találkoztak vele, de jó kedélyűnek ismerik.

Azt nem mondom, hogy nem füvezett, de manapság ez nem kirívó. Viszont sokat dolgozott a családi vállalkozásban, azt is tudtuk, hogy barátnője van. De Vivienről még sosem beszélt

- árulta el a neve elhallgatását kérő barát, aki határozottnak és akaratosnak ismeri a gyilkossággal gyanúsított 20 éves fiút.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?