NÍNÓ

Többmilliós fogás akadt a rendőrök horgára egy ajándéktasakban

Az ajándéktasak tartalmának értéke elérte a csaknem 3 millió forintot. A három férfi, akiknél a tasak volt, egy fehérvári fesztiválra akart eljutni, de úgy néz ki, csak a zárkáig sikerült nekik...
  • Szerző: Ripost

Sárbogárd környékén akcióztak csütörtökön a Készenléti Rendőrség Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály munkatársai, ahol három budapesti férfira csaptak le. Mint kiderült, a férfiak egy Fejér megyei rendezvényen akartak drogot teríteni.

A három férfi Vámszőlőhegyen, egy buszmegálló mögötti erdős részen több kábítószert tartalmazó csomagot rejtett el, ezekben 800 grammnyi marihuána, 150 gramm MDMA és 22 gramm kokain volt.

A drogterjesztőket egy sárbogárdi panzióban fogták el a rendőrök és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A lefoglalt kábítószer feltehetően meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát, feketepiaci értéke eléri a hárommillió forintot. 

A 26 éves M. Pétert, a 35 éves D. Józsefet és a 29 éves Sz. Rolandot őrizetbe vették a rendőrök – adta hírül a police.hu.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?