NÍNÓ

Több száz mécses égett a tragikusan elhunyt Brigittáért

Március 14-én rendőrök kopogtattak Rákócziújfalu egyik házának ajtaján, rossz hírt hoztak. A híradások is beszámoltak arról, hogy egy terepjáró Szolnok egyik utcájában súlyos balesetet szenvedett, a vezető túlélte, de utasa belehalt sérüléseibe.
  • Szerző: K.T.

Hétfőre virradóan halálos baleset történt Szolnokon, a Kölcsey úton. Egy terepjáró először egy kerítésnek, majd egy villanyoszlopnak ütközött. Az autót vezető 22 éves férfi sértetlenül szállt ki az autóból, de utasa belehalt a sérüléseibe. Mindketten Rákócziújfaluban éltek - írta a szoljon.hu.

Az egész települést megrázta, ami történt. Mindenki tud a fiatal lány, a Horváth család tragédiájáról. Több száz virágot és mécsest helyeztek már el a otthonánál, kifejezve együttérzésüket, fájdalmukat.  Rákócziújfalu vezetője is csatlakozott a mécsesgyújtáshoz.

"Egy emberként gyászol Rákócziújfalu, hiszen egy olyan embert veszítettünk el, akit mindenki szeretett.

De úgy vélem, ez mindkét család számára tragédia, hiszen az autót vezető fiú, és a családja is éppúgy szenved most, mint Horváthék. Természetesen, ahol tudjuk, segítjük őket ezekben a nehéz napokban, hetekben

– mondta el Papp János polgármester. 

És ezeket olvastad már?