NÍNÓ

Több baleset történt a sztrádákon, az M3-ason és az M5-ösön áll a kocsisor

Az autópályákon a reggeli köd miatt rosszak a látási viszonyok, a párás időben már tragédia is történt.
  • Szerző: Ripost

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze kettő autó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalának 13. kilométerében hétfő reggel. A baleset során személyi sérülés nem történt. A reggeli csúcsban már Mogyoródtól araszol a kocsisor, 4-5 kilométeres a torlódás a városközpont irányába. A forgalom az érintett szakaszon a külső és a leállósávon haladhat a helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt – írja a police.hu.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az M5-ösön is nehezíti a haladást a hajnalban történt tragikus baleset helyszínelése. Az Útinform tájékoztatása szerint a térségben sűrű köd van, helyenként 100 méter alá is lecsökkenhet a látótávolság. Az 5-ös főúton Balástya és Szeged között is korlátozottak a látási körülmények.

Az M5-ösön reggel is történt karambol, ráfutásos balesetet szenvedett három autó az M5-ös 24-es és 25-ös kilométere között, Ócsa térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A dabasi hivatásos tűzoltók megkezdték az áramtalanítást. A forgalom két sávon halad az érintett útszakaszon – írja a katasztrófavédelem.

És ezeket olvastad már?