NÍNÓ

Terrorelhárítók vonultak ki egy fővárosi házhoz: Ezt találták

A Terrorelhárítási Központ munkatársai egy 40 éves budapesti férfit fogtak el. Õrizetbe vették!
  • Szerző: BDF

Kapcsolati erőszak bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett, zaklatás bűntett, valamint garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya V. Csaba 40 éves budapesti lakos ellen - írja a police.hu.

A jelenlegi adatok szerint a gyanúsított zaklatta és többször bántalmazta volt barátnőjét, akivel 2016 októberétől élt párkapcsolatban. Viszonyuk megromlott. A férfi többször megfenyegette, bántalmazta a sértettet, előfordult, hogy a budapesti lakásába is bezárta.

A sértett végül elköltözött a szüleihez. Ekkor a gyanúsított többször megfenyegette: azt mondta a nőnek, ha nem költözik vissza hozzá, tönkreteszi az életét és felgyújtja a szülei házát. A sértett végül félelemből eleget tett a férfi kérésének. A viták azonban tovább folytatódtak, ezért a nő ismét különköltözés mellett döntött. A 40 éves gyanúsított ekkor fenyegető üzeneteket kezdett küldeni a nőnek. Majd március 23-án a kora esti órákban megjelent a nő szüleinek házánál, ahol tovább fenyegetőzött. A késő esti órákban az utcán a nála lévő fegyverrel vagy annak utánzatával egy lövést adott le.

A budaörsi rendőrök a férfi elfogására a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársait kérték fel, akik március 25-én hajnalban elfogták, majd a nyomozók kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A férfi lakásán házkutatást tartottak, amelynek során a rendőrök fegyvereket és lőszereket foglaltak le.

 

És ezeket olvastad már?