NÍNÓ

Templomba járt a borotai gyilkos

Két kisgyermekével látták a férfit a templomban, ahol nagyon illedelmesnek mutatkoztak. A hidegvérû gyilkos párja Ausztriában dolgozott, hogy tudják fizetni házuk részleteit.
címkék:

Rendőrök, tűzoltók, nyomozók és a katasztrófa-védelem emberei is megjelentek a borotai Deák Ferenc utcában, miután egy idősebb hölgy holttestére bukkantak a falu széli dögkútnál. A hír hatalmas megdöbbenést váltott ki Borotán, főleg amióta kiderült: az áldozatot egy szál pólóban, testén több külsérelmi nyommal találták meg, a pletykák szerint az asszonyt meg is erőszakolták.

"Nem voltam itthon délelőtt, először csak az interneten értesültem a történtekről" - sorolja az egyik utcabéli, aki teljesen ledöbbent a gyilkosság hallatán.

Sosem láttam az idősebb hölgyet,
csak a fiatal házaspárt ismertem.
Az asszonyka sokáig volt Ausztriában, ott dolgozott, hogy ki tudja fizetni a házuk részleteit.

- mesélte a borotai lakos a -nak. A hölgy hétfőn látta utoljára a gyilkos párt, amikor "Halasról" mentek haza. "Dehogy dolgozni voltak, nem is dolgoztak szerintem" - mondja a hölgy, aki soha nem feltételezte volna róluk, hogy bárkit is megöljenek. "Nem rendszeresen jártak templomba, de láttam már a férfit a kicsikkel ott.

Nagyon illedelmesnek néztek ki"

- meséli az utcabéli, majd hozzáteszi: igencsak szomorú, hogy itt megtörténik olyasmi. "Csendes falu Borota, nem szokott ilyen randalírozás lenni."

A részletekről a helyi általános iskolában sem tudnak sokkal többet. "Kedden elvitték már a gyerekeket. Nem ismerem a pontos részleteket, de én úgy tudom, hogy nem a gyámhivatalhoz, hanem rokonokhoz kerültek. A gyilkosságról csak fél füllel hallottam, nagyon hallgatnak róla egyelőre!"

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Bársonyné dr. Magó Krisztina lapunknak elmondta: "három embert vettünk őrizetbe, akiknek a kihallgatása még tart. A nemi erőszak tényéről szóbeli megerősítést nem tudok adni."

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?