NÍNÓ

Szülei sem kísérték el a tárgyalásra Vivien gyilkosát!

Csak ügyvédje volt mellette, amikor előzetes letartóztatásba helyezték a fiút. Barátnője is törölte a közösségi oldaláról.
  • Szerző: Ripost

Úgy tűnik, lassan mindenki elpártol a 20 éves Vivien gyilkosa, K. Bálint mellől. A fiú előzetes letartóztatásáról a Budapest Környéki Törvényszéken döntöttek, ám a szülők jelenléte nélkül. Úgy tűnik, édesanyja és édesapja nem állt készen rá, hogy a fiúkkal találkozzanak, vagy egyelőre fel sem fogták még a történteket.

A fiúval egyedül ügyvédje volt ott, mielőtt 30 napra a rácsok mögé vonult. Úgy tűnik, többéves kapcsolatára sem támaszkodhat a nehéz időszakban:

barátnője minden infót, adatot, képet törölt a közösségi oldalon,

amely arra utalt, hogy valaha is bármilyen kapcsolatban állt Bálinttal, így nem túl valószínű, hogy a börtönben esetleg látogatná.

Azt egyelőre még mindig nem tudni, hogy ki lehetett az a hölgy, akivel megosztotta a tényt: gyilkolt. A fiú Fcebook profilját ugyanis egy hacker-lány törte fel, és az oldalon elhelyezett üzenetben arról ír, hogy Bálint levelet írt egy ismeretlen személynek arról, hogy megölte Vivient. "Az üzenetekben találtam a gyilkosságra utaló üzeneteket amiket Kelemen Bálint körülbelül a gyilkosság estéjén és utána

írt az általam meg nem nevezendő hölgynek"

- állítja a magát HackerGirl-nek nevező ismeretlen, aki egyedül Vivien édesanyjának hajlandó átadni a feltört Facebook fiókhoz tartozó belépési kódokat. Az édesanya minden bizonnyal hálás lesz. A %%-nak korábban azt nyilatkozta, tudni szeretné az igazságot, és lánya gyilkosának szemébe szeretne nézni.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?