NÍNÓ

Szorul a hurok: bármelyik pillanatban elkaphatják a körúti robbantót!

Hamarosan olyan dokumentumokat mutathatnak be, amikből kiderülhet az elkövető állampolgársága. A felvételeken egyébként 2 külön embernek látszik a körúti robbantó.
  • Szerző: CsR

Hiába elemezte ki a rendőrség eddig az összes felvételt, olyat nem talált, amin a kamerába nézett volna a Teréz körúti robbantó.

A férfi arca sehol sem látható, ráadásul útközben a mozgása is megváltozott,

az első kockákon egy mackós, billegős járású férfi látható, a későbbieken pedig egy ruganyos járású, filigrán fiatalember tűnik fel.

A hatóságok a közeljövőben olyan dokumentumokat mutathatnak be, amelyek alapján "lehetővé válhat az elkövető állampolgársága" –

mondta a Magyar Hírlapnak a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. Nagy Andrea azt is mondta, hogy továbbra is nagyon várják két tanú jelentkezését. Egyikük az a férfi, aki a merénylet előtt egy foglalás miatt kereste fel a Dob utcai Queen's Court Hotel & Residence vendéglátóhelyet, illetve az utca túloldalán lévő Rebo bárt. A többi tanú szerint a férfi akcentus nélkül beszélt magyarul, így vélhetőleg magyar állampolgár.

A nyomozók azért szeretnék meghallgatni őt, mert szinte biztosan látta a merénylőt. A nyomozó főügyészség megerősítette, hogy a tettes gyalog ment a Népligetbe a robbantás után, és útközben még egyszer átöltözött. 

Közben a police.hu főoldaláról eltűnt a robbantóról közreadott összes kép és a felhívás is.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?