NÍNÓ

Szörnyű részletek: így könyörögtek a gyerekek édesanyjuk életéért

Sajátja mellett a gyermekei életét is mentenie kellett élete legrémisztőbb napján Zsuzsának, mert párja egy késsel rájuk támadt.
  • Szerző: Ripost

A kapcsolat alig tartott egy hónapja, amikor megmagyarázhatatlan oknál fogva a férfi rárontott arra a nőre, aki azt hitte róla, hogy szereti őt.

Nem értettem, miért támad rám, váratlanul olyan pofont kaptam, hogy a földre zuhantam. Fel sem ocsúdtam, amikor már egy késsel esett nekem, pokoli érzés volt, a hátamban éreztem a penge hasítását. A nagyobbik fiam ráugrott, erre odébb vágta őt, de legalább időt nyertem, és talán az életemet mentette meg – kezdte a megtört asszony a Blikknek.

Ezután a lányom érkezett a segítségemre, de őt is arrébb taszította. Végül sikerült bemenekülnünk a szobába, és eltorlaszoltuk az ajtót. Rettenetesen hosszú percek teltek el így, fogalmam sem volt, mi fog történni,

csak akkor hagyott minket békén, amikor a gyerekeim zokogva könyörögtek, hogy ne öljön meg.

Zsuzsa megbízott Tiborban, már régóta ismerték egymást. Az asszony még a kilencvenes években a férfi testvérének volt a párja, aki a szakításuk után néhány évvel öngyilkos lett.

– Június elején bukkant fel az életemben a semmiből a volt sógorom. A találkozásunk előtt már napok óta itt volt a városban és engem keresett. Heteken át ostromolt, elvitt enni, és ruhákat is kaptam tőle. Volt munkája is, építőmunkásként dolgozott a környéken. A pénzét nem itta el, mindenben segített a ház körül is. Azt viszont csak a támadás után tudtam meg, hogy Romániában 15 évet ült emberölés miatt, és nemrég szabadult – magyarázta az asszony.

Kezdtem megkedvelni, amikor már nekem esett, azt üvöltötte, hogy én tettem a bátyját a sírba! De hát akkor már évek óta nem is láttam, nem beszéltem vele, amikor ez történt!

Az asszonyt a hátán érték a szúrások, a gerince is sérült, emiatt fűzőt kell viselnie. Tibor ellen az illetékes rendőrkapitányság életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?