NÍNÓ

Szomorú vasárnap: egymást követték a halálos balesetek Kelet-Magyarországon

Három halálos baleset is történt az elmúlt órákban a keleti országrészben. Békéscsabán egészen elképesztő esethez riasztották a tûzoltókat és a rendőröket.
  • Szerző: pr

Három halálos baleset is történt az elmúlt órákban Kelet-Magyarországon. Egy személyautó Tiszaújvárosnál, a 35-ös úton eddig tisztázatlan körülmények között az útmenti árokba hajtott, majd a fának csapódott. A balesetben a gépjármű két utasa a helyszínen életét vesztette.

Kecskemét határában személyautó ütközött egy kistehergépkocsival, az autót vezető 24 éves férfi a helyszínen meghalt. 

A beol.hu pedig arról számolt be, hogy elképesztő közlekedési baleset történt egy békéscsabai parkolóházban. Az épület második emeletén egy autó átszakította a korlátot.

Albert István megyei rendőrségi sajtóreferens a lapnak azt mondta, bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy a parkolóban egy 42 éves békési férfi személyautójával a parkoló falának ütközött, és a helyszínen életét vesztette.

A haláleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. A békéscsabai hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt, és visszahúzták a járművet a parkolóházba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?