NÍNÓ

Szobatársai mellett lett öngyilkos egy férfi az ajkai kórházban

Hétfőre virradóan ölte meg magát a súlyosan beteg, idős férfi. Pedig úgy tudják, már annyi ereje sem volt, hogy felüljön az ágyban.
  • Szerző: Ripost

Nem először kísérelte meg az öngyilkosságot az ajkai kórházban az az idős férfi, akinek vasárnapról hétfőre virradóan sajnos sikerült is. A belgyógyászaton fekvő súlyos beteg  korábban többször hangoztatta, hogy gyógyíthatatlan baja miatt nem szeretne tovább élni, egy ízben egy életlen borotvával próbált meg véget vetni az életének. Ezúttal azonban más módszert választott: az ágy végére kötött kapaszkodót tekerte a nyakára, így gurult le az ágyról.

Gyanús körülmények?

A bácsi közvetlen hozzátartozóit először csak a halálesetről tájékoztatták, amikor azonban beértek a kórházba intézkedni, akkor árulták el nekik, hogy nagybátyjuk önkezével vetett véget életének. De közben arról is szó esik, hogy a súlyos beteg férfinak már jártányi ereje sem volt, segítség nélkül felülni sem tudott ágyában.

Az omegahirek.hu úgy tudja, az osztály illetékesei azt sem várták meg, hogy a rendőrség átvizsgálja a kórtermet, mire az egyenruhások kiértek, a lefertőtlenített ágyban már másik beteg feküdt. A kórház és a rendőrség egyelőre nem adott további tájékoztatást az ügyben.

És ezeket olvastad már?