NÍNÓ

Szilveszteri borzalom Pesterzsébeten: Szabályosan letarolta a néni házát az autó

Egy pesterzsébeti kereszteződésben rohant bele egy sarkon álló házba egy autó. A sofőr az ütközés után kiszállt az autóból, és elsétált a helyszínről, a rendőrség még keresi.
  • Szerző: Ripost

Szilveszter napján csapódott a falnak egy autó Pesterzsébeten, a Nagysándor József utca és Szent Imre herceg utca sarkán. Az eleve nem túl jó állapotban lévő sarki ház az ütközéstől szinte kettérepedt, lakhatatlanná vált.

Az ott lakó idős hölgy szerencsére nem sérült meg, ahogy azonban keresztfia írt az interneten: a családnak el kellett költöztetnie, és most otthontalanná vált. „Az én keresztanyám! Nem sérült meg csak otthontalan lett.....ez nem elég?” – írta a férfi.

A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok, főleg hogy a sofőr egyszerűen kiszállt autójából az ütközés után és elsétált a helyszínről. Pár szemtanú még látta, ahogy egy ideig az autó mellett állt, valaki egy fekete hajú fiatal nőt is látott, aki az autó mellett telefonált. Mire azonban a rendőrök a helyszínre érkeztek, a sofőr már elment onnan. Az autón ráadásul segédkerék volt, hivatalos nevén mankókerék, ami arra szolgál, hogy defekt után az első szervizig el lehessen menni vele.

És ezeket olvastad már?