NÍNÓ

Szex közben fojtotta meg az örömlányt az M0-s gyilkos

Újra akarta éleszteni az örömlányt Sch. László, akit szex közben egy övvel fojtogatott. Próbálkozása nem járt sikerrel, így kocsiba tette a holttestet, útközben eldobálta a cuccait, majd az autópályánál kidobta a nőt az autóból.

Véletlenül fojtotta meg szadomazo szex közben Sch. László azt az örömlányt, akinek a holttestét az M0-s autópálya mellett találták meg. A férfi megijedt, próbálta újraéleszteni F. Anettet, de nem sikerült, így kocsiba rakta a nőt, és kidobta az M0-s vecsési körforgalmánál.

Korábban is hódolt az erőszakos szexnek

Az információk szerint nem ez volt az első eset, hogy Sch. László kipróbálta az erőszakos szexet. Egy partnerkereső oldalon talált rá a lányra, akivel megbeszéltek egy találkozót. A férfi Kőbányán felvette F. Anettet, és együtt mentek Csévharasztra - írja a Blikk.

Sch. László a kocsiban elmondta, hogy mit szeretne, az áldozat, pedig megszabta az árat. A lakásra érve a férfi összekötötte ragasztőszalaggal a nő kezét, majd vetkőzés közben, 

hirtelen ötlettől vezérelve a nyaka köré tekerte nadrágszíját, és folytatták az aktust.

Megpróbálta újraéleszteni

Sch. László azt állítja, nem vette észre, hogy a lány haldoklik, és amikor eszmélt, hogy nagy a baj, megpróbálta újraéleszteni. Amikor látta, hogy nem járt sikerrel, autója csomagtartójába rakta a holttestet, és kidobta az út szélén.

A nőt egy kecskeméti autós vette észre, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?