NÍNÓ

Szerelmi bánata miatt vetette magát le a 10. emeletről az ózdi tini?

Munkahelyén rendkívül elégedettek voltak vele. Pincérnőnek készült. Mi vezethetett a borzalmas tragédiához?
  • Szerző: Ripost

Már 37 gyertyát gyújtottak a 17 éves Bari Krisztina elmékére, a Gyertyaláng nevű oldalon, aki tegnap vetette le magát az ózdi Nemzetőr út egyik panelházának tetejéről.

Nem látszott rajta, hogy ilyen borzalmas tettre készül.

"Olyan kedves, mosolygós és szorgalmas volt mint mindig. Két évet húzott le nálunk pincér tanulóként. A munkájával nagyon meg voltunk elégedve. Az általános iskola után a vendéglátóipari szakközép iskolába járt. Amint végzett, munkát is kapott volna nálunk" - mondta el Krisztiről egy neve elhallgatását kérő kollégája, akivel együtt dolgoztak a Hotel Ózdban.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a farkaslyuki tini halálesetét - tudtuk meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől, azaz kizárt, hogy gyilkosság végzett volna a fiatal, életvidám lánnyal.

Információk szerint szerelmi csalódás és egyéb családi okok állnak a háttérben, azonban ezt egyelőre senki sem tudta megerősíteni.

Utolsó Facebook bejegyzésében a lány ezt írta:
"Az Utolsókból lesznek az elsők!
Egyszer mindenkinél eljön az elszámolás napja. Van akinél előbb, van akinél később, de mindenki azt kapja amit megérdemel..."

Vajon mire gondolt!

 

És ezeket olvastad már?