NÍNÓ

Hátborzongató részletek a sitteszsákban talált csecsemőcsontok ügyében

Szentendre egyik legszebb részén fekszik az a ház, aminek az udvarában egy buli alkalmával előkerültek az apró maradványok.
  • Szerző: ripost

Csak antropológus szakértő tudja majd megállapítani, hogy mikor halt meg az a csecsemő, akinek a csontjait egy sitteszsákban találták meg vasárnap Szentendrén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrség emberölés ügyében nyomoz, tehát a baba erőszakos halált halt.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A település egyik legszebb részén áll az a ház, aminek az udvarán az albérlőként élő férfiak megtalálták a csontokat. Épp bulit tartottak, és át akarták válogatni a zsákokat, amit az egyikük rokona vitt oda, hogy vegyék ki, amire szükségük van belőlük.

„Akkor találta meg egyikük a csecsemőcsontokat. Azonnal hívták a rendőrséget, állítólag rettentően megijedtek, amikor meglátták a maradványokat. A helyszínelők az egész szeméthalmot átnézték a kertben. Olyat is hallottam, hogy nem is egy, hanem két baba csontjait találták meg, de ez nem biztos” – mondta el a Blikknek az egyik szomszéd.

A lap hétfőn ellátogatott az ingatlanhoz, de a csöngetésre senki nem jött elő. A ház előtt kidobált holmik, ruhák, játékok és rengeteg személyes irat hevert. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az iratok tulajdonosának köze van-e a csecsemőcsontokhoz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?