NÍNÓ

Szellemek parancsára gyújtotta fel az exe házat – állítja a tiszakécskei nő

Hihetetlen történet. Nem is hisznek a nőnek a bíróságon...
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő! Állítása szerint szellemek tanácsára gyújtotta rá a házat volt élettársára és annak párjára egy tiszakécskei nő, akit most elsőfokon, tíz év börtönbüntetésre ítéltek. A Szegedi Főügyészség súlyosabb büntetés kiszabását kezdeményezi az ügyben!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az eset még 2019. szeptember 14-én történt, amikor a volt párja házában vendégeskedő asszony sokáig nem tudott elaludni és egyre nyugtalanabbul kezdett viselkedni. Állítása szerint szellemek hangját kezdte el hallani, akik őt és a gyerekeit fenyegették. A nő összecsomagolta személyes tárgyait, ám mielőtt elmenekült volna a helyszínről, megmagyarázhatatlan okból felgyújtotta a nappaliban található bútort és a függönyöket. Szerencsére a hálószobában alvó férfi észlelte a tüzet és párjával együtt még éppen időben kimenekült a házból, ami a tűz miatt teljesen lakhatatlanná vált.

Képünk illusztráció (Fotó: 123rf)

A bíróság különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérletének vádjával tíz év börtönbüntetésre ítélte a tiszakécskei nőt, aki fellebbezett ugyan, de sikertelenül.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?