NÍNÓ

Részletek a szegedi kettős gyilkosságról: megszólalt a tettes szomszédja

A 28 éves dr. V. Dániel szombaton meglőtte a 24 esztendős H. Eliza Zoét, két lövéssel pedig kivégezte annak új párját is.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról lapunk is beszámolt dr. V. Attila gyógyszerész vadászpuskával rárontott a szomszédjában lakó nőre, akibe reménytelenül szerelmes volt, majd két lövéssel kivégezte annak párját. Ezután brutálisan megerőszakolta a haldokló nőt, és autójával eszeveszett tempóban a Szegedtől 114 kilométerre lévő Szanazug településre menekült, ahol öngyilkos lett.

Itt történt a brutális kettős gyilkosság Szegeden
Fotó: Bors

Szomszédjai szerint a gyógyszerész – aki egyébként nagyon népszerű volt a hallgatók körében és tanulmányit is eredményesen folytatta – az utóbbi időben furcsán viselkedett.

„Dániel nem volt egy megnyerő külsejű, szép arcú fiatalember. Hiába volt gyógyszerész, ápolatlanul, szőrösen és kócosan mászkált mindenhová” – mesélte a Blikknek Marika néni, a gyilkossá vált férfi szomszédja. Eliza beteges rajongója egyébként pár hete bérelt ki egy lakást ugyanabban a házban, ahová Elizáék költöztek. V. Dánielnek egyébként volt egy saját lakása is, amit gazdag szülei Szegeden vettek neki, a másik csak azért kellett, hogy onnan lesse, figyelje a lány életét, akibe már egyetemista korában reménytelenül szerelmes volt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?