NÍNÓ

Szatyorból került elő a pisztoly, amivel lelőtték a 9 éves kislányt

Édesapja kíváncsiságának lett az áldozata egy 9 éves miskolci kislány. A szülők azt állítják: egy szomszédjuk hagyott náluk megőrzésre néhány holmit, az ő szatyrában kutakodva került elő az az apró pisztoly, amivel az apa halálosan megsebesítette kislányát.
  • Szerző: Ripost

Rettenetesen megrázta a tragédia a miskolci Nyitott Ajtó Baptista Iskola pedagógusait és diákjait, tudta meg a . Ide, az I. B osztályba járt az a kilenc éves kislány, akit édesapja hétfőn este véletlenül lelőtt egy pisztollyal. A %% úgy tudja, az apának nem volt engedélye pisztoly tartására, de

nem is tudott róla, hogy a birtokában van a halálos fegyver.

A családra egy távolabbi szomszédjuk bízott rá egy szatyrot, amíg ő külföldre utazott. A szülők ennek tartalmát kezdték el átvizsgálni hétfőn este, amikor is a töltött, egyébként szinte játékpisztolynak látszó tárgy a kezébe került és elsült.

Lapunk úgy tudja, a rendőrség nem ad ki körözést, pontosan tudják a szomszéd nevét, így megpróbálják minél hamarabb felvenni vele a kapcsolatot, hogy kiderítsék, honnan származik a pisztoly. Ellene és az édesapa ellen is eljárás indulhat.

"Óriási tragédia. Veszteség az 1. B osztálynak!

Egy gyermek, aki az iskolai életének egy éve alatt óriásit fejlődött.

Értetlenül és megrendülve fogadtuk a hírt. Drága kicsi angyal. Nyugodj békében" - írta ki Facebook üzenőfalára a kislány tanárnője.

A miskolci ügy további részletei és az apa vallomása a mai napilapban olvasható. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?