NÍNÓ

Soroksári gyilkosság: Megtalálták a keresett Suzukit!

Év elején egy egyedileg festett Suzuki megtalálásán dolgoztak a rendőrök a Soroksáron kocogó nő meggyilkolásának ügyében. Akkor úgy tûnt: ez lehet az utolsó reménysugár az ügyben.
  • Szerző: Ripost

Idén februárban már osztrák nyomkereső kutyák segítségét is igénybe vette a rendőrség a 2013 szeptemberében kocogás közben meggyilkolt Kardos Krisztina ügyében. Bár akkor úgy tűnt, az ebek szagot fogtak, a gyilkossági ügyben azóta sem történt előrelépés. Ugyancsak év elején egy egyedileg festett Suzuki is a nyomozók látókörébe került: a térfigyelő kamerákon jól látszott, ahogy ez a jármű a gyilkosság estéjén arra a kerékpárútra fodult be, ahol Krisztinát is megölték.

Változatlan a nyomravezetői díj

A rendőrség a %%-ot arról tájékoztatta, hogy bár az autót sikerült azonosítaniuk, az nem hozható összefüggésbe a bűncselekménnyel. Így, majdnem két évvel a gyilkosság után továbbra is ugyanott tart az ügy: két, azonosítatlan DNS áll a rendőrök rendelkezésére. Az 5 millió forintos nyomravezetői díj továbba is él: ezt az kaphatja meg, aki aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?