NÍNÓ

Sokkoló vallomást tett a szemtanú: „Előttem csapódott a földbe a nyolcadikról kiugrott férfi”

Ha nem ordít rá a vele szemben sétáló hölgyre, akár dupla haláleset is történhetett volna, mert pont ráesett volna az áldozat.
  • Szerző: Ripost

Egy internetes zárt csoportban osztotta meg egy fiatal, hogy szerda este 8 óra környékén éppen a szeme láttára vetette le magát valaki a nyolcadik emeletről. A kiugrott – vagy kiesett – férfi a helyszínen szörnyethalt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Előttem csapódott a földbe a nyolcadikról kiugrott férfi”

A szemtanú a helyszínt nem közölte, de arról számolt be, hogy akár nagyobb tragédia is történhetett volna, ha nem ordít rá egy szemből sétáló hölgyre, aki nem vette észre a zuhanó embert és ha nem ugrik el, akkor az áldozat pont ráesik.

kigrott férfi

A férfi a helyszínen szörnyethalt (Illusztráció: Pixabay)

A vélhetően öngyilkosságot elkövető vagy balesetet szenvedett fiatal azonnal meghalt.

A kommentelők többsége közben azt próbálja kideríteni a szemtanútól, hogy hol történt az eset, sőt, akadt, aki azzal is megvádolta, hogy csak kitalálta a sztorit. Jelentkezett azonban egy fiatal hölgy a poszt alatt, aki megerősítette az elhangzottakat, ő egy Szegeden kiugrott férfiról tud, a kettő valószínűleg ugyanaz az eset lehet.

Figyelem! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?