NÍNÓ

Sokkoló tragédia: órák alatt vesztette el fiát és apját a magyar nő

Fia jogosítvány nélkül hajtott oszlopnak, órákkal korábban édesapja halálhíre sújtotta.
  • Szerző: Ripost

Halálos baleset történt vasárnap Ecseren. Egy autós előbb villanyoszlopnak hajtott, majd a település áramelosztó oszlopának ütközött.

A tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a fiatal sofőrt a roncsból, de az életét már nem sikerült megmenteni, súlyos sérüléseibe belehalt.

Édesanyja gyászolja a fiút, aki a Bors információi szerint jogosítvány nélkül vezette a kölcsönkért autót.

A fiatal fiú szüleivel és három testvérével élt családi házukban. A nővére csak most ballagott el a középiskolából, két testvére pedig nemrég kezdte az általános iskolát – írja a lap.

A szomszédok szerint a fiú nem a példás tanulmányairól volt ismert, ő inkább a kétkezi fizikai munkát szerette, építkezéseken is segédkezett. Barátai szerint rendes, segítőkész fiú volt.

A családban ráadásul nem ez volt az egyetlen tragédia aznap.

A kamasz édesanyjának a nevelőapja halálhírével is szembesülnie kellett, mindössze három órával fia elvesztése előtt. A Bors szerint a nevelőapja már hosszabb ideje beteg volt. Az asszony már korábban el­vesztette édesapját, de miután édesanyja új szerető társra talált, vele szintén rendkívül szoros kapcsolatot ápolt.

„Szörnyű, szinte felfoghatatlan, ami velük történt. Az egyik pillanatban még ott vannak a szeretteid, aztán egymás után két tragikus hírt is kapsz. Nem is tudom, hogyan tudják majd ezt feldolgozni” – mondta a lapnak a család közvetlen szomszédja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?