NÍNÓ

Sokkoló: hasba szúrta szerelmét egy férfi Angyalföldön

Vérbe torkollott a vita, elképesztő dolog miatt szúrta hasba élettársát egy angyalföldi férfi.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő jelenet játszódott le Budapest belvárosában. Egy 42 éves férfi számonkérte élettársát, amiért a nő feljelentette a rendőrségen lopásért. A vita végül annyira elharapódzott, hogy egy késsel megszúrta a nőt.

Mint kiderült, a férfi és a nő élettársi kapcsolatban éltek egy XIII. kerületi lakásban. Ám kapcsolatukat hullámvölgyek jellemezték a folytonos konfliktusok miatt. A férfi ráadásul nem is először emelt kezet párjára.

Megszúrta élettársát a vita hevében (Fotó: Ügyészség)

Ezt megelégelve tett feljelentést a rendőrségen az asszony, csak épp arról, hogy élettársa egy XIII. kerületi építkezésről eltulajdonította az egyik dolgozó táskáját, amelyet ezután otthon a mosógépben rejtett el. A rendőrség a házkutatás során meg is találta a lopott táskát.

A férfi az esti órákban számonkérte élettársát amiatt, hogy korábban kihívta a rendőröket, majd szidalmazni kezdte őt. Majd, mint ismert, emiatt megszúrta a nőt a hasán.

Fotó: Ügyészség

Ezt követően a férfi a sebre kötszert rakott, azzal próbálta a vérzést csillapítani, de eredménytelenül. Mentőt azonban a nő kérése ellenére sem hívott, aki végül a szomszédban lakó gondnoktól kért segítséget. A gondnok értesítette a rendőröket és a mentőket.

Ezután mindent megtett az elkövető azért, hogy elfedje a támadás nyomait, felmosott, rendet tett, majd magához vette a kést és azzal együtt elhagyta a lakást. A kést az egyik közeli kukába dobta. Ezután visszament volna a lakásba, de az időközben kiérkezett rendőrök még az épület előtt elfogták – írja az ügyészség.

Fotó: Ügyészség

A Fővárosi Főügyészség a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására, és közügyektől eltiltásra tett indítványt a vádiratban.

 

És ezeket olvastad már?