NÍNÓ

Itt az újabb rém: Fura arcú simifantom vadászik fiatal lányokra Budapesten

A Redditen kezdett el terjedni a hír, hogy egy meglehetősen kéjsóvár férfi ravasz módon próbál becserkészni fiatal lányokat Budapest belvárosában.
címkék:
  • Szerző: szbd

Néhány órával ezelőtt a Redditre került fel egy poszt, melyben az egyik felhasználó azt ecseteli, hogy egy ijesztő férfi miképpen próbál testileg közeledni az utcán sétáló ártatlan fiatal lányokhoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Két hete, az M2-es Deák téri megállójában találkoztam először vele. Egy zavart tekintetű pali odament a mellettem egyedül álldogáló lányhoz és azt kérdezgette, nincs-e valami furcsa az arcával, mert ma már háromszor igazoltatták a rendőrök. Aztán arról is faggatta, hogy merre tart, végül át is ölelte. Közelebb álltam, hátha a lánynak segítségre lesz szüksége, de végül nem történt semmi, a csávó odébbállt, mi meg elrobogtunk a metróval.

Aztán pár napra rá a barátnőmet és egy közös barátunkat a Lövőházban találta be ugyanezzel, ott nem mert hozzáérni senkihez.

Most három lányismerősöm is ugyanarról számolt be: a Deákon és a Moszkván egy pali kérdezgeti őket, hogy van-e valami fura az arcán, merre mennek, majd ölelgetni és simogatni kezdené őket. Egyikük már másodszorra botlott bele, és úgy kellett rákiabálnia, hogy eltakarodjon” – írta bejegyzésében a felhasználó feltéve egy kérdést, hogy más is találkozott-e már a simifantom névre keresztelt férfival.

Képünk illusztráció (Fotó: pixabay.com)

Nem sokkal később pedig záporozni kezdtek a kommentek, amikben mások is arról számoltak be, hogy a rém tényleg létezik.

„Mammutban dolgoztam, szerintem mi is találkoztunk vele, többször bejött a lány eladóinkhoz. (...) Ugyanez a zavart tekintet, meg nyilvánvalóan nem vásárolni jött be, de ott tett-vett, és hülyeségeket kérdezett. Első alkalommal miután elment, megállt a bolt mellett egy húsz méterrel és bámult befele a lányokra. Mi elzavartuk a p*csába, amikor többedjére próbálkozott, hogy ne zaklassa a lányokat” – írta az egyik kommentelő.

Egy másik kommentelő szintén látta már a férfit a Deák tér környékén és szerinte egy kifejezetten fiatal lányokat zaklató emberről van szó.

„Idegeneket ölelgetni és kérdezgetni hova mennek, az zaklatás és, ha nem lép fel vele szemben senki, csak bátrabb lesz” – írta, hozzátéve, hogyha bárki látja esetleg a férfit, azonnal jelentse fel.

Nagyon úgy fest, hogy a kőbányai szopófantom, és szegedi fosórém után újabb rejtélyes rém riogatja ezúttal a budapesti fiatal lányokat.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?