NÍNÓ

Rossz fordulatot vett az ismerkedés, az esztergomi férfi ezt nem felejti el

Egy csoport kezdett ismerkedni Esztergomban az egyik kocsmában két férfival, mert látták, hogy sok pénz van náluk.
  • Szerző: Ripost

A megalapozott gyanú szerint az elkövetők 2019. október 8-án egy esztergomi sörözőben a sértettek bizalmába férkőztek, mert észrevették, hogy az egyikük nagyobb mennyiségű készpénzt tart magánál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció!
Fotó: Twitter

A csoport a sörözőből egy másik bárba ment, ahol tovább folytatta az italozást, végül éjfél után a sértettek elköszöntek, és a bárból elindultak. Az elkövetők utánuk mentek, a két férfi gyanúsított kissé lemaradt, hogy ne vegyék őket észre, mialatt a nő utolérte sértetteket, akiknek szexre ajánlkozott.

A helyszínen ekkor megjelent a két férfi gyanúsított is, akik színleg számon kérték a sértetteket, hogy miért ölelgették a nőt. Az egyik férfi ököllel többször megütötte az egyiket, a földre rántva is bántalmazta, miközben a nő kivett a nadrágja zsebéből 200 ezer forintot. A földre rántott sértett a másik zsebében tárolt 93 forintját kivette és a szájába tette, hogy ezzel megakadályozza annak elvételét, de a nő a férfi szájából is megkísérelte kitépni a pénzt. Ezután a nő is bántalmazta a földön lévő sértettet. Ezzel egyidejűleg a másik férfi gyanúsított a másik sértettet a földre nyomta, ott lefogta, és a nadrágja zsebéből kivette a 340 ezer forint értékű telefonját és azt a sajátjába tette.

Az ügyészség indítványára a nyomozási bíró 2019. október 11. napján rendelte el a három elkövető letartóztatását, mert megalapozottan feltehető, hogy a bizonyítást veszélyeztetnék, valamint a büntetőeljárásban elérhetetlenné válnának. A letartóztatás határidejét a bíróság legutóbb február 11. napjáig hosszabbította meg.

Az Esztergomi Járási Ügyészség kérte a két férfi és a nő letartóztatásának újabb kettő hónappal, változatlan okokból történő meghosszabbítását.

Az ügyészség indítványa eredményes volt, mert a nyomozási bíró az elkövetők letartóztatását április 11-éig meghosszabbította.

És ezeket olvastad már?