NÍNÓ

Õrjöngő utas miatt vonult ki a rendőrség a vasútállomásra

A férfinek nem volt jegye, ezért a kalauz leszállította őt a vonatról. A férfi ezt nem tudta feldolgozni, ezért köveket hajigált Debrecenben.
  • Szerző: RIPOST

Egy férfi június 28-án reggel a Püspökladány felől Záhony irányába közlekedő vonaton utazott, amikor Debrecenben, a csapókerti vasútállomásnál a kalauz elkérte tőle a menetjegyet. R. József nem rendelkezett érvényes menetjeggyel, ezért vitatkozni kezdett a kalauzzal, aki megkérte, hogy az állomáson szálljon le a vonatról.

Az agresszív férfi leszállt a járműről, közben folyamatosan szidta a jegyellenőrt, majd az állomás peronja mellett lévő köveket felmarkolta és azokkal megdobta az ellenőrt és a vonatot. A sértett a helyszínen visszatartotta a hajdúhadházi férfit, akit a kiérkező rendőrök elfogtak és előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozóknak a 25 éves R. József beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A rendőrség a férfival szemben – szabadlábon hagyása mellett – közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást, írta a Dehir.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?