NÍNÓ

Retteghet a börtöntől a szegedi nőverő fegyőr!

Ma dönt a bíróság a szegedi Csillag volt börtönőrének előzetesbe helyezéséről. Ha bekerül, bosszút állhatnak rajta a rabok!
  • Szerző: Ripost

Múlt szombaton, egy buli után hazafelé tartva egy többfős banda brutálisan összevert egy párt, mert a fiút bevándorlónak nézték. A lányt úgy megverte az egyik támadó, hogy az arcán helyreállító műtétet kell végezni.
A tettest egy videó alapján azonosították: mint kiderült, egy börtönőrről van szó, akit korábban már elítéltek garázdaságért és aki 10 éve dolgozott a Szegedi Fegyház és Börtönben, azaz a Csillagban. - írja a Bors

A férfi vallomást tett, de tagadja a vádakat. Az ügyészség ma dönt arról, hogy előzetes letartóztatásba helyezik-e vagy sem, amíg tart a nyomozás. Ezt akkor szokták megtenni, ha fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, vagy ha attól tartanak, hogy a gyanúsított elrejti a bizonyítékokat. A banda többi tagját még körözik, így van esély, hogy a börtönőr a rácsok mögött várja meg a nyomozás végét. 

Mint az közismert, a rabok nem szoktak kesztyűs kézzel bánni egymással, így igencsak tarthat az előzetestől a erőszakos fegyőr, aki a nemcsak a bűne, hanem a korábbi munkája során is bőven gyűjthetett magának „benti” ellenségeket.

Az előzetes letartóztatásnál még figyelni szoktak arra, hogy a rabok ne bántsák egymást, azaz ne erőszakos bűnözőkkel kerüljön egy cellába, de később, ha elítélik, már senki nem fog ezzel foglalkozni. 

A megvert lányt azóta kiengedték a kórházból és otthon gyógyul.

A Facebookon azt üzente a támogatóinak, hogy nagyon sokat jelent neki, hogy ennyi ember szorít a felépüléséért. 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?