NÍNÓ

Rettegés Pécs külvárosában!

Múlt héten két idős nőt vertek meg, aztán egy buszsofőrt és a segítségére siető utast támadta meg egy férfi. A Meszes nevû külváros lakói félnek: ki állítja meg az ámokfutást?
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy hét alatt több olyan eset is történt Pécs Meszes nevű külvárosában, ami miatt rettegnek a lakók. Mint azt a %% is megírta, egy idős nőt saját otthonában vert meg egy férfi, aki a nő segítségére siető szomszédasszonyt is bántalmazta.

A buszon sem lehetnek nyugodtan az emberek

Pár nappal később szintén a Meszesben egy 29 éves férfi, este fél kilenckor a buszra felszállva ököllel ütött be a buszvezető fülkéjébe, majd a férfi segítségére siető utast is bántalmazta. De a sor itt nem áll meg, a felháborodott lakók arról beszélnek, hogy egy bűnbanda tagjai figyelik a környéken élő idősek embereket.

Mások is észrevették

"Édesanyám a szomszéd utcában lakik. Elmesélte, hogy tegnap a lépcsőn állva beszélgetett a szomszédasszonyával, aki tárva-nyitva hagyta az ajtaját. Arra ment egy romagyerek, aki a nyitott ajtón át bámészkodott be a lakásba. Anyukámék rászóltak, akkor elment. Később derült ki, hogy ő bántalmazta a távolabbi szomszédokat" - mesélte az egyik ott élő hölgy.

Békés emberekként meddig viseljük el az ellenünk elkövetett gaztetteket?

- teszi fel a kérdést az egyik lakó. A keleti városrészről már évek óta ijesztő hírek érkeznek, de most úgy tűnik, egyre jobban elszabadul a pokol.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?