NÍNÓ

Segítséget kér a rendőrség: ezt a két férfit keresik

A két gyanúsított több mint négymillió forint értékben lopott ékszereket egy II. kerületi ingatlanból. A rendőrség a lakossághoz fordult segítségért.
  • Szerző: Ripost

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen – írja a Police.hu.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövetők 2021. január 28-án 15 óra és 18 óra között az ajtót kifeszítve bejutottak egy II. kerületi ingatlanba, ahonnan ékszereket – gyűrűket, nyakláncot, karkötőt, medálokat és karórát – loptak el több mint négymillió forint értékben.

A II. kerületi rendőrök a lakosság segítségét kérik az elkövetők azonosításához.

A II. kerületi rendőrség a lakosság segítségét kérik az elkövetők azonosításához.
Fotó: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az elkövetők személyazonosságával, tartózkodási helyével, az eltulajdonított tárgyak fellelhetőségével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. ​

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?