NÍNÓ

Rejtélyes halál: Gyerekméretű holttestre bukkantak Szentendrénél

Rejtélyes holttest került fel a police.hu nyilvános körözési listájára, melyet két hete találtak Szentendrénél. Nem tudni, ki az áldozat, a rendőrség csak szûkszavúan reagált.
  • Szerző: RIPOST

Megindultak a találgatások azzal a holttesttel kapcsolatban, amit még két hete találtak Szentendrénél. A police.hu-n található leírás szerint sem az áldozat neme, sem az életkora nem megállapítható, annyi viszont biztos, hogy gyermektestű tetemről van szó: 40 kilós és maximum 155 centis.

A helyiek szerint akár egy fiatalkorúról is szó lehet, az áldozat haja ugyanis festett és rövid. Megkerestük a rendőrséget, hogy többet is megtudhassunk a holttest megtalálásának körülményeiről, ám csak szűkszavú választ adtak.

„A Szentendrei Rendőrkapitányság az ismeretlen személyazonosságú holttest ügyében közigazgatási hatósági eljárást folytat szakértő bevonásával. A halálesettel összefüggésben bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A megkereséséhez mellékelt nyilvános körözésben feltüntetett adatokon felül, a közigazgatási hatósági eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság”

– közölte a %%-tal András Tamás szóvivő.

Ezek szerint a gyermektestű személy baleset vagy öngyilkosság áldozata lehetett, kérdés, hogy azonosítás után fény derül-e a halál rejtélyes körülményeire…

És ezeket olvastad már?