NÍNÓ

Rejtélyes halál Balatonbogláron: ki és hová sétált a telefonnal?

Kétségbeesett üzenet kering az interneten: egy 21 éves fiatalember testvére kér segítséget, hogy a fivére halálának körülményeit, utolsó óráinak történéseit tisztázhassa.
  • Szerző: Ripost

A szabadbattyáni, de Budapesten dolgozó Zoltán augusztus 17-én a boglári Club Bastille-ban szórakozott. Egyedül érkezett, és egyedül is távozott onnan fél 3 körül. Aznap éjjel még készült róla néhány kép, a lánytestvére ezeket is csatolta a felhívásához.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zoltán egyik utolsó képeFotó: facebook

„Nem tudjuk, kivel és hol volt 2:36 és 4:17 között. A telefonja szerint érintette a Kodály Zoltán utcát, Tinódi utcát, Vörösmarty térnél SoLi Biszto és a Termelői piac környékét, Vikár Béla utcát és egy füves placcon is tartózkodott az Arany Kígyó Gyógyszertár mögötti részen és a használt autó kereskedésnél jött el, itt véget ér az útvonala...” – sorolta posztjában a testvér.

Közel két kilométert sétáltFotó: facebook

Zoltán tehát közel két kilométert sétált, majd áthaladt a vonatsíneken, ahol elütötte a Fonyódról Budapestre haladó vonat. A balesete 3:58-kor következett be, a telefonja szerint azonban még 4:17-ig gyalogolt. Épp ez nem hagyja nyugodni a családját, és emiatt keresnek szemtanúkat, hogy pontosan megtudják, mi történt aznap éjjel. Megkerestük a családot, de a felhíváson túl nem akartak nyilatkozni.

„Nem csodálkozom a reakciójukon, ilyen ugyanis véletlen nem fordul elő a telefonokkal” – jelentette ki a kérdésére dr. Hornyák Olivér igazságügyi informatikai szakértő. „A telefonnal valami történhetett a baleset után, és kell, hogy legyen erre a negyed órára valamilyen magyarázat.”

A rendőrség szerint azonban nem történt bűncselekmény, közigazgatási eljárást indítottak.

És ezeket olvastad már?