NÍNÓ

Rejtélyes gyilkosság történt az újpesti kiserdőben

Rejtélyes körülmények között eltûnt egy férfi a IV. kerületből - tudta meg a Ripost. A hétvégén száznál is több rendőr jelent meg az újpesti Farkaserdőben Budapesten, itt keresték. Lapunk kiderítette: a férfi egy vállalkozó, aki az eltûnése előtt rengeteg pénzzel tartozott egy ismeretlennek.
  • Szerző: Ripost

 

Rejtélyesen nyoma veszett a 47 éves Antal Csabának Újpestről.

A keresésére száznál is több rendőr indult útnak a Farkaserdőbe. Szinte centiről centire haladtak, kutyákat is bevetettek, hogy előkerüljön a férfi vagy a holtteste.

A %% megtalálta a férfi egyik közeli barátját, aki lapunknak megtörten mesélte el az eltűnés körülményeit.

Autószerelő műhelyei voltak

 

„Nagyon várjuk haza Csabát, nagyon hiányzik nekünk" – kezdte a férfi a %%-nak.

„ Csaba vállalkozó, én neki dolgoztam, nagyon jóban vagyunk. Autószerelő műhelyei voltak, autókat és egyéb dolgot hozott és hozatott külföldről az embereivel. A biztonságtechnika vagy az építőipar területén is üzletelt, attól függően, éppen miben látta a nagyobb lehetőséget. Mindig ésszel dolgozott, de most belenyúlhatott valami nagyon rosszba…"

A férfi lapunknak elmondta, hogy Csaba emberei napok óta a férfi eltűnéséről beszélnek, így neki is elmesélték, mi történt eltűnése napján.

 

Gyanús új bizniszbe keveredett

„Van egy fiatal férfi, aki szintén Csabának dolgozik" – folytatta.

„Õk mindig együtt mozogtak, sokszor egy autóval. Azt mondták, eltűnése előtt Csaba egy bizniszbe keveredett új üzletfelekkel.

Az volt a terv, hogy beforgatnak egy „nagyon jó” üzletbe egy csomó pénzt, majd a bevételt elosztják...

Tartozott valakinek és egyre idegesebb lett

„Csaba az emberével elküldött egy nagy adag pénzt az új partnereknek, de gond adódott, nem kapta meg a részét, és a saját betett pénzét sem. A saját részét tovább kellett volna adnia egy férfinak, akinek viszont ő tartozott.

Ezért Csaba egyre idegesebb volt, hiszen nagyon rossz helyzetbe került: nem kapta vissza a pénzt, amivel tartozott másoknak

– meséli a barát.

 

Elvitette magát az újpesti erdőig

„Az eltűnése napján megkérte a fiatal kollégáját, hogy tegye ki az Erdősor utcánál, majd hajtson el.

Ez azért furcsa, mert mindig háztól házig vitték egymást, most pedig hirtelen megállította az autót és ott kiszállt.

Miután estefelé nem jött Csabáról hír, az emberei megpróbálták felhívni, de ki volt kapcsolva a telefonja. Nekem azt is mondták, hogy korábban a pénz miatt megfenyegették.

Mi is láttuk rajta mostanában, hogy ideges, de nem gondoltam, hogy ekkora a baj.

Miután nem került elő, értesítettük a rendőrséget. Természetesen kihallgatták a fiatal férfit, aki kirakta az erdőnél Csabát a kocsiból, de ő sem érti az egészet. A legfrissebb információnk, hogy bűncselekmény áldozata lett…"

Emberölés gyanúja miatt nyomoz a rendőrség

Csabát a rendőrség eltűntként kereste a police.hu oldalon, de a Farkaserdőnél történt keresés után a férfi fotóját levették, ami két dolgot jelenthet: vagy megtalálták, vagy meghalt.

Ám furcsa módon két nappal később ismét felrakták a körözést, és eltűntként keresik a férfit.

A %% megkereste a rendőrséget, akik közölték: emberölés miatt nyomoznak, és lapunknak megerősítették: valóban az eltűnt vállalkozót keresték az újpesti Farkaserdőben.

Az ügy további különös részletei a keddi napilapban!

 

 

Õt ölhették meg az újpesti Farkaserdőben. A rendőrség még eltűntként körözi.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?