NÍNÓ

Rejtély: Egy napon tűnt el két magyar fiatal ugyanabból a városból

A 21 éves Csabát és a 23 éves Lórántot is keresi a rendőrség. Mindkét fiatal Győrből tûnt el, még november 19-én.
címkék:

Vajon véletlen egybeesés...? – teszik fel a kérdést Győrben, két rejtélyes eltűnéssel kapcsolatban.

Ahogy a %% is beszámolt róla korábban, keresi a család és már a rendőrség is a 23 éves Lórántot, aki még november 19-én tűnt el a megyeszékhelyről, csak az autóját találták meg a városban. Ugyancsak 13 napja nem tudnak a barátai semmit a 21 éves Csabáról, aki Győrből indult Sopronba, ám oda már nem érkezett meg.

Egyik győri fiatal sem ad magáról életjelet hetek óta!

A %% úgy tudja, hogy a két férfi nem ismeri egymást, ám az interneten már elindultak a találgatások: mi van, ha mégis együtt veszett nyomuk?

A fenti képen látható 21 éves Csaba körülbelül 180 ceti magas, barna hajú, barna szemű, általában borostás, átlagos testalkatú. Ruházata nem ismert, de leggyakrabban fekete ruhában van és baseball sapkát szinte mindig hord.

A 23 éves Lóránt 172 centi, súlya 76 kiló, sportos, szőke hajú, kék szemű. Eltűnésekor fekete fényes kabátot, kék melegítőnadrágot és barna sportcipőt viselt.

Aki a két fiatal jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, azonnal hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es telefonszámok valamelyikén.

címkék:
És ezeket olvastad már?