NÍNÓ

Razzia, lerohanták a rendőrök a Hős utcát, sokakat elvittek - Videó

A rendőrök kedden összesen hét embert állítottak elő kábítószerek miatt a Hős utcából.
  • Szerző: Ripost

A X. kerületi rendőrök kedden délelőtt összehangolt bűnügyi akció keretében öt férfit és két nőt fogtak el új pszichoaktív anyaggal való visszaélés miatt Budapesten, a Hős utcában.

Az elfogásokkal egy időben a nyomozók a két lakóházban összesen kilenc lakást is átkutattak, amelyek során összesen 18 darab alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot tartalmazó pakettet, szintén kábítószergyanús anyaggal szennyezett simítózáras tasakokat, valamint fecskendőket és mobiltelefonokat foglaltak le.

A kőbányai nyomozók az elfogott öt férfit és két nőt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Kihallgatásukat követően a nyomozók négy férfit és a két nőt őrizetbe vették és letartóztatásukat kérték. Az ötödik férfit a rendőrök börtönbe szállították, mert ellene elfogatóparancs volt érvényben, mivel a kiszabott szabadságvesztés letöltését nem kezdte meg.

A BRFK X. kerületi Rendőrkapitányság mind a hét dílerrel szemben új pszichoaktív anyaggal való visszaélés miatt indított eljárást - írja a police.hu.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?