NÍNÓ

Nemi szervét mutogatta, majd kirabolta a 92 éves idős nőt a nógrádi férfi

A rablás szerencsére nem végződött tragédiával, az idős asszonyt azonban megrémisztette a szatír betörő, aki végül 4500 forinttal távozott.
címkék:
  • Szerző: ripost

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte annak a 21 éves endrefalvai férfinek a letartóztatását, aki egy 92 éves nő házában mutogatta nemi szervét, majd kifosztotta a sértettet. A rablás szerencsére nem végződött tragédiával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gyanúsított 2021 novemberében ittas állapotban elhatározta, hogy a 92 éves, megromlott egészségi állapotban lévő sértettől pénzt szerez.

A háza nyitott kapuján át bement az idős nőhöz, majd letolt nadrággal az ágyára ült és megkérte, hogy simogassa meg a nemi szervét.

rablás

Kirabolta az idős nőt a 21 éves férfi
Fotó: police.hu

A sértett erre nem volt hajlandó és távozásra szólította fel az ittas fiatalt, ám az ehelyett letolt nadrággal sétálgatni kezdett a szobában. Eközben észrevette, hogy a rémült, idős sértett pénztárcája a párnája alatt van elrejtve, elvette a benne lévő 4.500 Forintot, majd távozott.

A nyomozó hatóság a férfit szeméremsértés vétsége és kifosztás bűntette elkövetésével gyanúsította meg.

Az ügyészség indítványt tett a férfi letartóztatására, melyet a nyomozási bíró – a bűnismétlés megakadályozása érdekében – egy hónapra el is rendelt.

A döntés ellen a gyanúsított fellebbezést jelentett be, ezért az még nem végleges.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?