NÍNÓ

Prostikra költötte az apjától lopott pénzt Ferike

Összesen 25 millió forintot nyúlt le, a haverjaival dorbézoltak, de vett vett belőle kocsit és számítógépet is.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A Pusztaszemesen élő Mészáros Ferenc fogyatékos fia, akit szintén Ferencre keresztelt, a garázsból ásta ki édesapja elrejtett, megtakarított pénzét, a haverjai unszolására- írja a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Amikor az apa szembesült a lopással, feljelentést tett. A bíróság Ferencet tavaly első fokon lopásért 1 év börtönbüntetésre ítélte, amelynek letöltését két évre felfüggesztette. A másodfokú bíróság új eljárásra utasította a Siófoki Járásbíróságot, ahol az előzővel megegyező ítélet született.

Ferike a pénzzel eltűnt otthonról. Miközben az apja a fél országot tűvé tette a gyerekéért, ő a haverjaival lakást bérelt Kaposváron. Úgy éltek, mint Marci Hevesen, amíg a rendőrök rá nem találtak.

– Én már el se mentem a fiam tárgyalásra, mert hiába vagyok a gyámja, ő szóba se áll velem. Az ellopott milliókból kocsit, számítógépet vettek, prostikra költötték. Csak 250 ezer forint maradt belőle, amit a rendőrség lefoglalt.

– mondta a Blikknek az édesapa.

Mészáros Ferenc most azért dúl-fúl, mert nem volt jelen a tárgyaláson, pedig a fia képviseletében csak ő fellebbezhetett volna az ítélet ellen. Ami így jogerőre emelkedett.

Legfeljebb majd reklamálok ott, ahol lehet. Írtam én már ebben a témában a Köztársasági Elnök Hivatalába is, de azt válaszolták, hogy egyéni ügyekkel nem foglalkoznak. Az a baj, hogy a gyerekem megint nem hallgat rám, ugyanúgy a haverjaival csavarog, mint amikor megtörtént a baj. Már arra is gondoltam, ha újra bajba kerül, én bizony leveszem a kezem róla. De az anyja állandóan megvédi, neki Ferike mindig is a kisfia marad. A fiam semmit nem dolgozik, nem segít itthon sem. Még ránk haragszik, mert valaki bemagyarázta neki, hogy mi, a szülei tehetünk arról, hogy meghurcolták őt a bíróságon.

panaszkodott a Blikknek Mészáros Ferenc.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?