NÍNÓ

Pillanatok alatt törte össze a budapesti gyors a 15 éves Dávidot

Jól ismerte a vasúti átjárót, ám ezúttal elszámolta magát B. Dávid. A 15 éves fiú kikerülte a piros lámpát és vesztére a sínekre hajtott...
  • Szerző: Cs.R.

Gyászba borult B. Dávid nagyfügedi otthona. A 15 éves fiút testvérei, családja és a barátai is gyászolják. Az életvidám, erőteljes srác élete egy pillanat alatt véget ért. AZ Egerből Budapestre tartó gyorsvonat halálra gázolta őt Ludason, a vasúti átjáróban.

- Azt hitte, hogy elment már a vonat, megkerülte a piros lámpát, és a sínekre lépett. A gyorsvonat dudált és fékezett, de mindhiába, nem tudott megállni, elütötte a fiút - mondta a %%-nak az egyik ludasi polgárőr. - Fiatal volt még és tapasztalatlan, nem volt türelme kivárni, míg a lámpa fehérre vált. A biciklije 40 métert repült. A mentő pillanatok alatt kiért a helyszínre, ám a fiúnak élettel összeegyeztethetetlen sérülései keletkeztek - mondta a polgárőr.

A baleset vasárnap este történt, Dávid családja azóta nem tér magához. Egyik nővére és édesanyja búcsúverset posztolt közösségi oldalán. Édesanyja, Barbara pedig azt írta, bár csak ő halt volna meg a ludasi kereszteződésben, hiszen már eleget élt, a fiának pedig csak 15 év jutott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?