NÍNÓ

Ózdi családirtás - döbbenetes részleteket mesél a túlélő édesanya

Maga a pokol lett az az ózdi családi ház, ahol a 31 éves Sz. Ádám megpróbálta kivégezni az egész családját. Miután megölte két nevelt fiát, még órákon át gyötörte az életveszélyesen megsebesített élettársát, Bogdán Andreát. A brutális részletekről az édesanya beszélt a Ripostnak, majd lapunkon keresztül üzent is a gyilkosnak.
  • Szerző: Ripost

A 35 éves Sz. Ádám 2018. november 25-ére virradóra késsel megölte 16 és 18 éves nevelt fiát, és életveszélyesen megsebesítette élettársát. Bogdán Andrea, aki órákon át könyörgött az életéért, miután a szeme láttára megölték a fiait, mostanáig csak a rendőröknek beszélt a szörnyű hajnalról.

- Két és fél évvel ezelőtt ismertem meg Ádámot

– kezdi a %%-nak Bogdán Andrea.

- Nagyon jó viszonyban voltunk, azt mondta, szereti a fiaimat, a 16 éves Krisztiánt és a 18 éves Rolandot, így közös albérletbe költöztünk. Minden szépen alakult, de egy idő után betegesen féltékennyé vált... A tragédia előtt meglátogattuk a lányomat, de már ott sem volt minden rendben vele. Később a minősíthetetlen viselkedése miatt elzavartam otthonról, de aztán mégis be tudott jutni a lakásba...

 

Hatalmas ütésre ébredtem... Amikor kinyitottam a szememet, ott állt fölöttem Ádám, és egy kést szorongatott a kezében. Ekkor kezdődött a vérontás

- mondta a %%-nak Andrea.

 

Ne gondold, hogy itt vége a történetnek! Andrea a nak elmesélte, hogy a gyilkosság napján pontosan mi történt, mit tett a gyilkos a két fiával, és azt is elmondta, hogyan tudott végül kimenekülni a házból. Keresd a szerdai napilapot az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?