NÍNÓ

Újabb rémségek derültek ki az Örs vezér téri bűnbandáról

Különböző rémisztő történetekkel ostromolták a szerkesztőséget a járókelők, akik maguk is szemlélői voltak a koldusbanda egy-egy balhéjának.
  • Szerző: ripost

Rémült hangvételű levelek és ijesztő sztorik. Tucatjával kapja a Metropol szerkesztősége az üzeneteket olvasóinktól az Örs vezér tere környékén működő bandát bemutató írásuk után.

örs vezér téri bűnbanda

Fotó: Metropol

„2019. február 26-án az egyik bedrogozott férfi egy véletlenszerűen kiválasztott, munkából hazaigyekvő járókelőt megtámadott, és alaposan megvert” – írta olvasónk a napokban megjelent és az Örs vezér terei állapotokat bemutató cikk-sorozatunkra reagálva. „Szintén 2019-ben nyáron, egy öregembert támadtak meg a metró bejáratánál, és őrjöngve bántalmazták, melynek következtében a füle vérezni kezdett” – tájékoztatott István, aki szerint ugyanez a banda állt a háttérben.

Sorra esnek ki a csontvázak a szekrényből

Különböző rémisztő történetekkel ostromolták a szerkesztőséget a járókelők, akik maguk is szemlélői voltak a koldusbanda egy-egy balhéjának. Írásukat követően a rendőrség is megerősítette jelenlétét az Örsön, de az is kiderült, hogy vélhetően a rendőrség és a sajtónyilvánosság miatt, helyszínt változtattak a koldusok.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen balhékba csöppentek akaratukon kívül a járókelők, és miket vélnek tudni a bandáról, látogass vissza az oldalunkra holnap, vagy keresd a keddi Metropolt terjesztőinknél.

Mint emlékezetes a lap a napokban jelentetett meg cikkeket az Örs vezér teréről, illetve rejtett kamerás felvételen mutatták be egy vélhetően koldusbandát, akiknek tagjai éppen „eligazítást” tartottak ottjártukkor.

A felvételen egy női ruhás férfi, egy alacsony, kölyökkutyával kolduló fiatalember és egy őket irányító fickó is látható. Cikkünk megjelenését követően az illetők beözönlöttek a Metropol szerkesztőségébe, és kiabálva fenyegetőztek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?