NÍNÓ

Óriási rejtély: családi viszály közepette tűnt el az ötéves kislány

Bors Lilláról szeptember közepe óta nem tud egyik szülője sem semmit – legalábbis mindketten ezt állítják.
  • Szerző: ripost

Csúnya válás közepette tűnt el az ötéves Bors Lilla – a szülei legalábbis azt állítják, fogalmuk sincs a kislány hollétéről.

Az egykori házaspár kapcsolata megromlott, a férfi Ausztriában él, a nő Magyarországon, és évek óta a kislányuk felügyeleti jogán vitatkoznak.

Az apa azt állítja, hogy a gyermeket meg akarta ölni az édesanyja, csak hogy fájdalmat okozzon a férfinek. Az apa ezért Ausztriába vitte a gyermekét.

Idén májusban a jogerős ítélet szerint a bíróság az édesanyának ítélte a gyereket. Az apa – állítása szerint – szeptember 19-én átadta a gyermeket az édesanyának, de a nő szerint ez nem történt meg.

„Az apa végül beleegyezett abba, hogy szeptember 19-én átadja a gyereket az anyának, ám ez nem történt meg és az apa ezt követően elérhetetlenné vált az anya számára másnapig. Most pedig nem tudjuk, hogy hol lehet és kivel, és eltűnése miatt körözést adtak ki. Kérem, aki tud valamit a képen látható Bors Lilláról, segítsen és jelezze azonnal a legközelebbi rendőrségnek„ – mondta el a Blikknek a nő ügyvédje, dr. Volni Emese.

Az apuka ezzel szemben állítja, hogy ő átadta a gyermeket, és fogalma sincs, hol lehet most.

”Ha Lilla most nincs nála, akkor én sem tudom, hogy hol lehet.”

A rendőrség is keresi a kislányt, itt további információkat találhatsz róla.

És ezeket olvastad már?