NÍNÓ

Önkéntesek keresik a magatehetetlen tatabányai asszonyt!

A személyiségzavaros Csömör Ilonának már harmadszorra veszett nyoma. Először még 2014-ben tûnt el a helyi kormányhivatalból. Most önkéntesek indultak a 36 éves skizofrén asszony felkutatására.
  • Szerző: Doris

A súlyos személyiségzavarral küzdő, magatehetetlen Csömör Ilonának február 18-án veszett nyoma. A skizofrén asszony saját otthonából tűnt el nyomtalanul.

Nem ez az első eset, hogy napokig nem találják.

A 36 éves, kissé púpos nő először két éve tűnt el a tatabányai kormányhivatalból. A rendőrök már akkor felhívták rá a figyelmet, hogy a zavart asszony a saját nevét sem tudja megmondani. Bár akkor megtalálták, az eset 2015-ben és idén is megismétlődött.

Most a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai úgy döntöttek, összefognak és tűvé teszik a várost az eltűnt asszonyért. A keresés délután fél ötkor kezdődött, eddig nyolcan vesznek részt az akcióban.

"Elég jó helyismeretünk van Tatabányán. Kaptunk egy fülest, hogy a beteg asszony bekerült a helyi kórházba, ám később kiderült, hogy ez téves információ. Főleg a kihalt épületek környékét vizsgáljuk majd át, hátha behúzódott valamelyik lakatlan házba."

- árulta el a %%-nak a keresés szervezője.

 

Ilona skizofréniás!Eltűnt neve: Csömör IlonaÉletkor: 36 évesEltűnt: 2016.02.18.Lakhelye: TatabányaUtolsó ismert...

Közzétette: Eltűnt emberekért-megoszthatod – 2016. február 23.

A személyleírásból kiderült, hogy Ilona körülbelül 160 centi magas, 160 rövid barna hajú, átlagos testalkatú. Háta jobb oldala kissé púpos. Távozásakor egy bordó sapkát, kék-barna-lila színű dzsekit és egy bordó melegítőnadrágot viselt, oldalán kék fehér csíkokkal.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?