NÍNÓ

27 métert zuhant: szörnyű részletek derültek ki az óbudai nő haláláról

A szemtanúk közül többen sokkot kaptak a látványtól, amikor egy középkorú asszony kivetette magát egy panelház kilencedik emeletéről.
  • Szerző: ripost

Szerda délután tompa puffanás és szörnyű tragédia rázta meg a harmadik kerületi Apát utca nyugalmát. Egy asszony a kilencedik emeletről vetette magát a mélybe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Éppen zöldségeket csomagoltam, amikor egy tompa puffanást hallottam. Azonnal láttam, hogy egy középkorú nő fekszik a füvön, miközben az egyik kilencedik emeleti lakás ablaka nyitva állt. Borzalmas látvány volt. Úgy vélem, azonnal meghalt, de ezt nem tudom biztosan. Az első gondolatom az volt, hogy segítséget kell hívnom. Jöttek is hamar a mentősök, de már semmit sem tehettek – mondta a Borsnak az egyik szemtanú.

A középkorú asszony 27 méteres magasságból zuhant a mélybe, esélye sem volt a túlélésre.

A középkorú asszony 27 méteres magasságból zuhant a mélybe, esélye sem volt a túlélésre.
Fotó: Végh István / Bors

Az érintett lakás hosszú ideje üresen állt, erről a kilencedik emelet egyik lakásában élő idős hölgy beszélt a lapnak.

”Engem is kihallgattak a rendőrök, de csak annyit tudtam nekik elmondani, hogy régóta nem láttam itt senkit. A lakás tulajdonosa Ausztrá­liában él, olykor kiadja albérlőknek. Az érintett ingatlanban nagyon ritkán tapasztalható mozgás, néha azonban jön egy hölgy, akinek kulcsa is van. Ő szokott néha kiszellőztetni és takarítani, illetve a levelesládát üríteni. Úgy gondolom, hogy ő ugorhatott ki a lakásból – tájékoztatta a lap munkatársát a lakó.

Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a rendőrség államigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?