NÍNÓ

"Ömlött a vér az arcomból" - Borzalmas részletek a temetői horrorról

Egy szemétszállító törte át a Megyeri úti temető kerítését, mert a sofőr rosszul lett és elvesztette az eszméletét. Ez kis híján Ildikó életébe került.
  • Szerző: Ripost

A kukásautó egy üzletet és három autót összezúzott, végül egy sírhelynek ütközött. Az üzletben dolgozó Ildikó rémes pillanatokat élt át, azóta is magán viseli a baleset következményének jeleit.

 - Az arcomat nem volt lehetőségem védeni, a kezemet a hasamig tudtam csak felemelni. Térdre rogytam, próbáltam ki­mászni, egy pillanatig úgy éreztem, hogy elájulok, de

az őrangyalom vigyázott rám. Közben potyogott rám minden, ömlött a vér az arcomból, de nem érdekelt, hisz tudtam: szabadulnom kell

– mesélte el Ildikó a Borsnak. Óriási szerencséje volt.

Az üzletben egy gázpalack is működött, azt a kollégájának sikerült elzárnia. Az asszonyt kórházba szállították, összevarrták a sebeit az arcán, megműtötték a karját. Csak a baleset után három nappal, pénteken engedték haza. Jó ideig nem hajolhat, nem emelhet, pihennie kell.

A kezemben elszakadtak a szalagok, a csont pedig szilánkosra tört. Összeeszkábálták, hátha tudom még használni. Azt mondták az orvosok, egy darabig ne készüljek dolgozni. Több millió forint a kár. A virágkötésből tartottam el a gyerekeimet, az összes pénzem ebben állt. Egyik pillanatról a másikra ment tönkre az életem, de nem adom fel, nem vagyok olyan típus.

A 44 éves nő tudja, már nem lehet visszaforgatni az idő kerekét, de egy bocsánatkérés jólesne a lelkének. A rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja az ügyet közúti baleset gondatlan okozása miatt. A szemétszállító sofőrjének a családja nem kívánt nyilatkozni, a férfit is műteni kellett, még mindig kórházban ápolják.

És ezeket olvastad már?