NÍNÓ

Olvasta-e Kálmán Olga a Simicska fiú beismerő vallomását?

Szerettük volna megtudni, mit gondol arról, hogy Simicska Lajos fia szerint Vona Gábor az egyetlen komolyan vehető jelölt és a Jobbik a legfontosabb, sőt a legesélyesebb párt a 2018-as választásokon.
  • Szerző: Ripost

Kétségkívül belekerül a magyar politikatörténetbe 2017 március 9-e. A nap amikor Simicska Lajos fia, a Magyar Nemzet kiadójának ügyvezetője beismerő vallomást tett.

A beszédes nevű zsurpubi.hu, amúgy Vona Gábor felesége és barátai által szerkesztett hírportálon nem kertelt tovább.

Újdonsült, talán kissé zöldfülű médiavezérként nyíltan bevallotta, hogy minden politikai reményét a nemrég még "nácizott" Jobbikba helyezi, s abban bízik, hogy Vona Gábor kétharmados győzelmet szerez a 2018-as választásokon.

Szerettük volna ezután megkérdezni Kálmán Olgától, hogy mit gondol  minderről, miután korábban függetlenségének biztosítékát abban látta, hogy elszegődött a Simicska- médiagalaxishoz.

Kálmán Olga nem lát, nem hall, nem beszél

Amikor felhívtuk a HírTv új sztárját, a történelmi jelentőségű szenzáció illetően meglepő módon tájékozatlannak mutatta magát. Pedig a biztosítékokat kiverő interjút ekkor már több orgánum, például a hvg.hu is kivesézte.

Először visszakérdezett, hol  is jelent meg az interjú, majd ennyit mondott: "Nem olvastam."

Felajánlottuk, hogy idéznénk a beismerő mondatokat a Simicska-család és a Jobbik közös reményeiről, de ő újra azt válaszolta, hogy nem olvasta a cikket és egy  határozott szervusz után letette a telefont. No comment.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?