NÍNÓ

Örökre börtönben maradhat: lányai kiállnak a nyíregyházi gyilkos vadász mellett

Ismerősei szerint a férfiről köztudott volt, hogy labilis személyiség.
  • Szerző: RIPOST

Miután H. Miklós megtudta, hogy viszonya van a feleségével, hidegvérrel hátba lőtte a helyi panzióvezetőt, N. Jánost és annak édesapját. A nyíregyházi férfi esélyt sem adott az áldozatának, akit a csukott ajtón keresztül, egy lövéssel terített a földre. Őt is, csakúgy, mint haldokló fia segítségére siető apját, hátba lőtte. Az esetet kamera rögzítette.

Bár tettéért életfogytiglan börtönbüntetést kaphat H. Miklós, a Bors értesülései szerint családja mégis kiáll mellette.

„Miki nem ilyen ember. Eddig büntetlen előéletű volt, rendes munkából, tisztességgel tartotta el a családját, kőkeményen dolgozott értük, sőt külföldön dolgozó testvére gyerekeit is ő nevelte. Sosem bántott senkit, és csodálatos apja volt a gyerekeinek, így nem csoda, hogy a lányok annak ellenére is teljes mellszélességgel mellette állnak, amit tett” – idézi s Bors az informátort. Az áldozat idősebb testvére azonban reméli, a törvény a lehető legszigorúbban sújt le a gyilkosra.

„Reméljük, soha nem jön ki onnan, a legszigorúbb büntetést érdemli. A testvérem és a keresztfiam még mindig élne, ha tudták volna, kinek adják ki azt a fegyvert. Mert hogyan adhattak fegyvertartási engedélyt egy ilyen labilis férfi kezébe? Köztudottan gyógyszereket szedett, amiktől többször őrjöngött. Ez az egész megelőzhető lett volna. De legalább az öcsém úgy halt meg, hogy a családját védte az utolsó percig” – szögezte le

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?