NÍNÓ

Női sikítástól volt hangos az éj: erőszakos férfira csapott le a rendőrség

A férfi nyár óta követte a nőket, akikkel erőszakoskodott az utcán, majd elmenekült. A rendőrség a héten a lakásán fogta el.
  • Szerző: Ripost

Egy férfi június 10-én hajnali 2 óra 40 perc körül a IV. kerületben az Óceánárok utcán odalépett egy hazafelé sétáló nőhöz, akivel dulakodott, majd amikor a nő sikítani kezdett, az elkövető elszaladt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Police.hu

A férfi egy hónappal később július 13-án 0 óra 50 perc körül a XV. kerületben, a Harsányi Kálmán utca közelében lévő vasúti töltésnél egy hazafelé tartó nőt hátulról megtámadott, és erőszakoskodott vele, amikor a nő ellenállt, a férfi elmenekült a helyszínről.

A feltételezett elkövető október 26-án 3 óra 50 perc körül a 914-es számú éjszakai autóbuszon utazott, majd mikor a későbbi sértett a végállomáson leszállt, a férfi követte a nőt egészen egy Megyeri úti lépcsőházig, ahol megtámadta; fogdosta és simogatta. A nő sikoltozott és meg is ütötte támadóját, aki ekkor elfutott.

A rendőrök a kamerafelvételek alapján és a széleskörű adatgyűjtés eredményeként azonosították a 30 éves Sz. Andrást, akit hétfőn újpesti lakásában elfogtak.

Az újpesti nyomozók Sz. Andrást előállították a IV. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol szeméremsértés, garázdaság és szexuális erőszak kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vétele mellett letartóztatását kérték – írja a police.hu.

És ezeket olvastad már?