NÍNÓ

Nem semmi, milyen csomaggal akartak hazajönni Németországból, de a rendőrség kiszúrta őket

Egy magyar férfi és egy román nő németországi lakhelyükről tartottak Magyarországra, amikor a készenléti rendőrök Barcs közelében elfogták őket. A nem mindennapi csomagról a rendőrség videót is készített.
  • Szerző: Ripost

A Németországban élő magyar 22 éves J. János és a 35 éves román I. Kincső vélhetően itthoni eladásra szánta azt a kétezer adag ecstasy tablettát és két gramm kokaint, amit az autójukban találtak meg. A kábítószert vákuumozott fóliában és simítózáras tasakban, a csomagjaik közé rejtve akarták Németországból Magyarországra csempészni, de a rendőrség elkapta őket. Az igazságügyi vegyészszakértő MDMA-ként azonosította a tablettákat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendkívül nagy mennyiségű kábítószeren kívül még félmillió forintnak megfelelő eurót is találtak a páros autójában. A Barcsi Rendőrkapitányság járőrei és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói együttesen kapták el a fiatalokat, ellenük most a A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Pécsi Osztálya folytat büntetőeljárást.

„A KR NNI nyomozói mind a két személyt jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett elkövetésével gyanúsították meg, majd a Kaposvári Járási Ügyészségen kezdeményezték a bűnügyi őrizetbe vett terheltek letartóztatásának elrendelését.” – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?