NÍNÓ

Négy gyerek maradt árván a csongrádi vasúti szerencsétlenség után

Szörnyethalt a székkutasi vasúti átjáróban egy házaspár, a lányuk szerelme és annak a barátja, amikor az autó - az első vizsgálatok szerint a tilos jelzés ellenére - a vasúti sínekre hajtott. A kocsit kettészelte és kétszáz méteren át maga előtt tolta a mozdony. A Ripost-nak nyilatkozott az elhunyt házaspár egyik lánya és szerelmének az édesapja.
  • Szerző: Ripost

Ikerlányaik látogatására indult az Sz. házaspár csütörtök délután, mert a lányoknak az orosházi kórházban kivették a manduláját. Magukkal vitték az egyik lány szerelmét, Milánt és annak barátját is. Már hazafelé tartottak este fél hatkor, amikor a székkutasi vasúti átjáróban elgázolta autójukat a vonat. Mind a négyen a helyszínen szörnyethaltak. A %% megtalálta a kórházban az egyik árván maradt kislányt, illetve megszólalt a másik áldozat, Milán édesapja is...

Nagyon szomorú dolog történt…

- kezdte a gyászoló édesapa.

Milán fiam elment. Nincsenek szavak, fogalmam sincs, hogy ezt a dolgot hova tegyem. Borzasztó egy apa életében, amikor meghal a fia. Állítólag a barátnőjéhez mentek Orosházára, a barátnője szüleivel, Sándorral és a feleségével és a barátjával, Ricsivel. Úgy tudom, hogy Kakasszéknél az átjáróban találkoztak a vonattal. A temetésről semmit sem tudok, voltam Vásárhelyen a patológián, és a fiam ott fekszik 18 évesen…"

Szeretnéd tudni, hogy Milán szerelme milyen borzasztó részleteket árult el?  Akkor keresd a szombati napilapot az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?