NÍNÓ

Nagy fogás: droggal terítettek a vacsorához

Egy füles alapján kapcsoltak le a rendőrök egy X6-os BMW-t, majd a gazdájának lakásán is házkutatást tartottak. Nem kellett sokáig keresgélni a kábítószert, konkrétan droggal terítettek a vacsorához.
  • Szerző: Ripost

Fülest kapott a zsaruk egy drogdílerről, majd egy szervezett akció keretében be is bizonyosodott, hogy a gyanú megalapozott volt: ugyanis droggal teli X6-os BMW-t sikerült lekapcsolniuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Droggal terítettek a vacsorához

A lakásban az asztalon is drog várta a zsarukat. Fotó: police.hu

Az autó egy 29 éves bökönyi férfié volt, éppen Miskolcra utazott a társaival, mikor a rendőrök megállították őket. Az autóban öten utaztak. T. Lászlón kívül három férfi és egy nő.

Nagy drogfogás

Drogot az autóban és a lakásban is találtak. Fotó: police.hu

A gépkocsi, valamint utasainak átvizsgálása során marihuánás cigaretta, fehér porral teli pakettek kerültek elő, valamint további kábítószergyanús anyagok, melyek egy része kokain volt.

A nyomozók kutatást tartottak a bökönyi férfi lakó- és tartózkodási címén is, ahol további bizonyítékokat foglaltak le, alátámasztva ezzel a férfi drogüzleteit.

A 29 éves T. Lászlót kábítószer-kereskedelemmel, valamint kábítószer birtoklásával gyanúsították meg, míg a 28 éves K. Tamást, a 24 éves miskolci G. Zalánt és a 29 éves hajdúszoboszlói T. Lajost kábítószer birtoklása miatt vonták eljárás alá. Az autó női utasát az ügyben tanúként hallgatták ki.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?