NÍNÓ

Nagy a baj: tűzoltók zárták le a környéket, terjed a tűz Bábolnában

Egy üzemben keletkezett tûz pénteken, rengeteg tûzoltó dolgozik a helyszínen.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Bábolnán, a Mészáros utcában a Dragon Food élelmiszer-ipari kft. raktárépülete gyulladt ki, amelyben élelmiszergyártáshoz használatos olajokat és zsírokat, illetve különféle gáz-, köztük oxigénpalackokat tároltak. Káli Sándor, a megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta a Kemmának, hogy a lángok átterjedtek az épület teljes egészére, és bent egy palack is felrobbant. Hozzátette: ehhez hasonló, harmadfokú riasztás két-három évente egyszer fordul csak elő.

A helyszínre a komáromi, a kisbéri, a győri, a pannonhalmi, a nyergesújfalui és a tatabányai hivatásos, az ácsi és a nagyigmándi önkormányzati, valamint a tárkányi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat.

A portál szerint a régi II-es számú keltető helyén működő üzemet hatalmas lángok pusztítják. Sűrű füst gomolyog az ég felé. A város főutcáját a rendőrök és polgárőrök mindkét irányból lezárták. A szakemberek egyelőre nem tudják, mi okozta a tüzet, de a tornádószerű füstoszlopot még Ete határából is lehetett látni.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?